Recensies

Ik kom nu al ongeveer 1,5 jaar bij Nathalie voor de behandelingen,...

Ik kom nu al ongeveer 1,5 jaar bij Nathalie voor de behandelingen, deze doe ik in combinatie met de massage. Ik begon met klachten van regelmatig hoofdpijn, rugpijn en was erg gespannen in mijn lichaam. Ik vond het moeilijk om te praten over mijn emoties, maar door de behandelingen durf ik nu meer te zeggen wat ik voel. Ik merk door de behandelingen dat ik wat meer ontspannen ben. Hier ben ik Nathalie zeer dankbaar voor!

Ik kwam bij Nathalie terecht via een kennis die bij haar was geweest met haar kinderen,...

Ik kwam bij Nathalie terecht via een kennis die bij haar was geweest met haar kinderen. Wat ben ik ontzettend blij dat zij op ons pad terecht gekomen is! Onze zoon van toendertijd net 4 jaar had grote opstartproblemen op de basisschool. Ook thuis waren er regelmatig heftige boze buien en emotionele uitspattingen. We wisten wel al dat hij een zeer temperamentvolle, hoogsensitieve en slimme jongen is. Bovendien waren er enkele familieleden overleden in zeer korte tijd. Hoe konden we hem helpen om met plezier naar school te gaan en emotioneel stabieler te worden? De eerste keer dat hij een consult kreeg, wisten we niet wat te verwachten van de NES methode en was grote zus ook meegegaan. We werden zeer hartelijk ontvangen en bij het betreden van de ruimte voelde ik zelf al de rust. De kinderen voelden zich er op hun gemak, Nathalie is heel geduldig en legt alles goed uit en de behandeling met het apparaatje had al direct effect. Mijn dochter en ik werden zelf ook ontspannen toen Nathalie bezig was. Ze gaf advies naar aanleiding van de scan en uitleg van de druppels. Via WhatsApp kreeg ik de scan ook gestuurd zodat ik deze kon delen met school. In de auto naar huis waren beide kinderen in slaap gevallen en heeft mijn zoon nog lange tijd doorgeslapen, zo moe was hij erna. De periode daarna zijn we met druppels, vitamines en voedingsadvies begonnen en wat een verandering zagen we! Hij werd rustiger en ging na een tijdje zelfs met plezier naar school! Hij mocht uiteindelijk ook door naar groep 2 na de zomervakantie, echt zo'n grote stappen vooruit. Na de eerste schoolweken in groep 2 merkten we weer een terugslag bij hem en heb ik direct een nieuwe afspraak bij Nathalie kunnen maken. We konden snel terecht en voor de herfstvakantie was er meteen weer een positieve verandering merkbaar na de behandeling. We zijn heel dankbaar en binnenkort ga ik voor mezelf een afspraak maken. Bedankt Nathalie🙏

Ik ben naar Nathalie gegaan omdat mijn hele lijf op hol was geslagen,...

Ik ben naar Nathalie gegaan omdat mijn hele lijf op hol was geslagen, geen energie, hoge bloeddruk, diabetes, enz.enz. Na drie behandelingen ging ik veel beter slapen, ik werd een stuk rustiger en langzaam kwam mijn energie weer terug!! Ook ging ik afvallen, wat voor mij ook bovenaan mijn verlanglijstje staat, de druppeltjes ben ik dan ook bijna nooit vergeten en Nathalie ga ik ook nooit vergeten, zo goed heeft ze me geholpen?? Ik weet in ieder geval dat ik voorlopig nog naar haar toe zal gaan om de puntjes op de i te zetten!!

Nadat Paul na twee keer corona volledig uitgeput was en waarbij zelf...

Nadat Paul na twee keer corona volledig uitgeput was en waarbij zelfs eten al teveel energie koste werd t tijd om ons te verdiepen in alternatieve behandelingen. Paul mocht namelijk wel revalideren maar x op x was zn energielevel nog steeds op nul. Dus na een telefonische zoektocht kwamen wij bij Nathalie uit. Na ons eerste gesprek telefonisch wisten we dat dit was wat wij zochten. Echter de praktijk bleek een stuk lastiger, letterlijk. Aangezien Paul letterlijk energie nul had en hij bij Nathalie 1 trap op moest werd t een ware uitputtingsslag. Boven was hij dan ook niet meer in staat tot t voeren van een gesprek. Dat was ook niet nodig??want  de scan wees precies aan wat er allemaal aan schortte. Met behandeling advies druppels eetadvies voeddingssupplementen zijn we daar thuis meteen heel serieus mee aan de slag gegaan. Juist ook omdat scan dingen uitwees waar Paul echt last van had maar die Nathalie niet kon weten. De eerste maand was echt zwaar maar in onze naaste omgeving werd opgemerkt dat er wat veranderde bij Paul. Hij ging er beter uitzien hij kon weer fatsoenlijk eten zijn gepieker was weg en hij sliep supergoed. We durfde t haast niet te geloven deze omslag. Echter de volgende scan gaf ook aan dat Paul uit zn allerdiepste dal was gekrabbeld en dat t echt nog beter kon worden. Van een wrak wat er letterlijk binnen strompelde is Paul na twee maanden zover dat hij ondanks dat de trap hem mega energie kost een man die dan zijn behandeling kan ondergaan nog in staat is tot een gesprek en zelfs weer grapjes kan maken. Ondertussen zijn we 4 maanden samen met Nathalie op weg en ik kan zeggen dat t stukje bij beetje steeds nog vooruit gaat. Zijn kwaliteit van leven is echt enorm verbeterd en zowel zijn lichamelijke als zijn geestelijk gestel blijven vooruit gaan.O natuurlijk gaat t niet vanzelf. Maar van wat we dachten dat er geen enkel vooruitzicht meer was op herstel heeft dit t tegendeel bewezen. Paul is goed op weg omhoog. En om verdere stukken te lopen is Paul nog steeds afhankelijk van zijn scootmobiel maar de veranderingen vd laatste 4 maanden zijn enorm. Van een compleet wrak zijn we al zover dat Paul weer dingen kan plannen. Weer mensen om zich heen kan hebben en weer wat kan ondernemen. Met voldoende rustmomenten om te herstellen vd inspanning. En dat is iets waarvan wij 4 maanden geleden niet eens hadden DURVEN dromen. En Paul is nu ondertussen ook heel voorzichtig aan zn revalidatie trajekt kunnen starten omdat zijn lichaam en geest dat nu aankunnen.

Mijn hondjes schnappy en snowy zijn al een beetje op leeftijd. Schnap...

Mijn hondjes schnappy en snowy zijn al een beetje op leeftijd. Schnappy heeft wat last van zijn rug en pootjes en liep bijna altijd met zijn staartje tussen zijn benen. Wandelen kostte hem veel moeite. Maar na een behandeling van de MIHealth loopt schnappy weer met zijn staartje omhoog en lopen kost hem veel minder moeite. Snowy had laatst pijnscheuten vanuit zijn nek. Ik hoef Nathalie maar te vragen en ze geeft me altijd oprecht advies wat ik zou kunnen doen. Echt een aanrader om bij Nathalie een MiHealth behandeling te doen.

Nathalie heeft een groot empathisch vermogen en daard...

Mijn hondjes Nathalie heeft een groot empathisch vermogen en daardoor durf ik bij haar mijzelf te zijn en haar ook om hulp te vragen als ik haar extra nodig heb. Als ik nu een trigger krijg, ben ik niet meer helemaal van slag, dus een hele vooruitgang! Ik ben ook heel blij met de affirmaties, die helpen echt! Ook ben ik blij met de voedingssupplementen, die ze me aanraadt. Ik zit nu veel lekkerder in mijn vel en zal zeker bij haar in behandeling blijven, want ik heb ook geleerd dat ik goed voor mezelf mag zorgen!

Hoi Nathalie, Ik wil je graag bedanken dat je mij zo goed hebt geholpe...

Hoi Nathalie, Ik wil je graag bedanken dat je mij zo goed hebt geholpen. In september 2019 ben ik in een hevige burn-out terecht gekomen met paniekaanvallen, hevige onrust en depressie gedachten. Heb hulp gezocht bij huisarts en psycholoog maar ook bij een acupuncturist. Deze laatste heeft veel moeite gedaan om me te helpen maar ik kwam niet echt vooruit. In Januari 2020 ben ik bij jou terecht gekomen en beetje bij beetje ging het vooruit. Moet wel eerlijk zeggen dat ik op de druppeltjes soms wat heftig reageer en dat we dat soms wat rustiger aanpakken maar daarna merk ik een positief resultaat. Ook fijn dat je meteen kunt zien welke vitamines ik tekort kom of waar mijn lichaam niet goed tegen kan. En je hebt soms ook wat advies gevraagd van Rian. En deze combinatie heeft mij ontzettend goed geholpen. Ik voel me al een heel stuk beter, heb af en toe een kleine terugval maar als ik dan weer bij jou ben geweest krabbel ik er sneller bovenop. En geen zorgen als je een tijd niks van me hoort is dan alleen maar positief. Nogmaals bedankt.

In het ziekenhuis kreeg ik te horen dat mijn grote wens om een kindje...

In het ziekenhuis kreeg ik te horen dat mijn grote wens om een kindje te krijgen niet in vervulling kon gaan. Ik wilde het niet accepteren en maakte een afspraak bij Nathalie. Ik voelde me meteen thuis bij haar. Ze was oprecht en luisterde zonder te oordelen. Ze maakte een scan en samen keken we welke lichamelijke gebieden en emoties aandacht verdienden. Na een behandeling voelde ik mij direct energieker. Ik was ontspannen en in de avond was ik een beetje moe. Ook kreeg ik druppels mee waaronder chill die zorgde ervoor dat ik rustiger werd en de female druppels. Ik merkte al heel snel verschil, mijn menstruatie werd regelmatiger en na een paar maanden was ik zwanger. Ook nu kom ik nog steeds bij Nathalie, ze helpt me bij mijn kwaaltjes en geeft fijne tips en adviezen. Wanneer het kindje er is zal ik zeker eens bij Nathalie langsgaan, want ook hierin heb ik alle vertrouwen in haar.

Mezelf accepteren zoals ik ben is ��n van de moeilijkste projecten die...

Mezelf accepteren zoals ik ben is ��n van de moeilijkste projecten die ik het afgelopen jaar heb ondernomen en waar ik nog steeds mee bezig ben. Uit de scan kwam een combinatie van druppels naar voren die me hielpen mijn angsten onder ogen te zien, ze opnieuw te ervaren, te kijken waar ze vandaan kwamen, waardoor ik een ander nieuw fris inzicht kreeg. Ik ben er nog niet. Ik voel dat ik halverwege ben in de �jungle� van mijn emoties. Maar ik kom vooruit. En hoe meer ballast en ellende ik overboord gooi, des te sneller ik vooruit kom. Leven vanuit �Wat er is� (de realiteit), niet vanuit hoe ik het zou willen. Een waardevolle les voor mij en het volgende wil graag met jullie delen: �Je bent goed zoals je bent. Dat ben je altijd al geweest. Kijk naar wat je bent, niet naar wat je niet bent. En omarm het met liefde. Zelfacceptatie zal je helpen te worden wie je van binnen al bent. En dat is belangrijk. Want het leven is doodvermoeiend als je niet durft te zijn wie je bent.�
Thanks Nathalie, ik weet dat ik deze reis alleen moet doorlopen, maar ik ben dankbaar voor je aanmoediging en je inzichten, en je lieve steun in dit proces.

Daar zat ik dan met geen energie, constant diarree en niet meer fatso...

Daar zat ik dan met geen energie, constant diarree en niet meer fatsoenlijk kunnen nadenken nadat ik behandeld was voor een schimmelinfectie. Er moest iets gebeuren maar wat, waar ging ik beginnen. De behandeling bij Nathalie was een optie, baat het niet schaadt het niet dacht ik. Maar baten deed het zeker. Streng maar rechtvaardig met een behulpzaam luisterend oor. Via de mihealth kwam inderdaad naar voren dat m'n darmen volledig overhoop lagen. Geen hocus pocus, maar gewoon wat het is. Waar zit de blokkade en vooral ook waardoor komt de blokkade. Soms is de oorzaak echt fysiek, maar vaak ook emotioneel en meestal een combi van beiden.. zo ook bij mij. Druk leven, veel meegemaakt de afgelopen jaren en maar doorgaan. Tot ik ziek werd. Het was soms heavy, omdat je direct zwart op wit met je eigen lichaam en emoties geconfronteerd word, maar het helpt. Ik heb het als heel prettig ervaren dat ik veel handvaten aangereikt kreeg om beter te kunnen worden. Vooral ook uitleg over wat positieve en negatieve gevolgen zijn, zodat de beslissing maar ook de gevolgen bij jezelf liggen. Om beter te worden had ik medicatie nodig, maar ook een dieet/ anders eten. Veel receptenboeken kreeg ik mee, alle handvaten werden me aangereikt, maar ik moest het doen. Streng ja, maar wel rechtvaardig. Precies wat ik nodig had. En voor de emotionele problemen heb je affirmaties. Duurt iets langer dan lichamelijk beter worden, maar ook hier kreeg ik de handvaten en ook dat komt langzaam goed. Want soms zit de oorzaak van ziek zijn echt tussen je oren, wat vaak veel grotere negatieve effecten heeft op je lichamelijke gezondheid. En dan moet je dat aanpakken. Confronterend ja, maar het gaat om jou en mijn gezondheid. Tevreden 100%, aanrader zeker weten.

Het ging al een tijdje niet zo lekker. Ik voelde me erg onrustig, altijd d...

Het ging al een tijdje niet zo lekker. Ik voelde me erg onrustig, altijd druk in mijn hoofd waardoor mijn creativiteit blokkeerde. Ook was ik ongelukkig, veel boos, veel dingen zaten tegen en ik kampte met gewichtsproblemen waardoor ik me erg onzeker en verdrietig voelde. Afvallen ging een tijd goed en daarna bleef ik lang stilstaan. Ik had veel last van buikpijn en andere kwaaltjes. De huisarts/dokters konden, na onderzoek, niets vinden en mij dus niet helpen. Uiteindelijk besloten om �cht aan mezelf te gaan werken en een afspraak bij Nathalie gemaakt. Ik had jaren eerder al positieve ervaringen behaald, dus ik dacht we gaan er weer voor. Nathalie luistert goed naar jouw verhaal, wat er speelt en hoe je je voelt. Na de eerste scan, (apparaatje waar je je hand op legt), kwam er een berg aan blokkades naar boven. Nathalie behandelde de belangrijkste punten die voor mij op dat moment het belangrijkste waren. De behandeling is met de NES Health. Na de behandeling voel ik mij altijd ontspannen, rustig en vaak ook moe. Ook kreeg ik na elke behandeling, 1x in de maand, druppels mee die verder helpen om de blokkades op te heffen. Na een tijdje begon ik steeds meer veranderingen te merken. Mijn buikpijn en kwaaltjes zijn weg, ik ben nu positiever, sta een stuk steviger in mijn schoenen en zelfs het gewichtsverlies gaat nu weer de goede kant op waardoor ik ook meer zelfvertrouwen heb gekregen. Ook heb ik mijn creatieve hobby's weer kunnen oppakken. Nu ik al een tijdje bezig ben, komen tijdens de behandelingen steeds minder blokkades naar boven. Eindelijk!! dacht ik. Eindelijk gaat het de goede kant op. Er is nog werk aan de winkel maar wat ben ik blij dat ik deze stap voor mezelf heb genomen! 

'Je bent het waard' Als jong meisje was ik al onzeker over mijn onrege...

'Je bent het waard'   Als jong meisje was ik al onzeker over mijn onregelmatige ongesteldheid. Ik was 16 toen ik de eerste keer ongesteld werd, en van mijn 16e tot 18e ben ik maar 3x �natuurlijk� ongesteld geworden. Doordat ik op mijn 18e met de anticonceptie pil begon was mijn ongesteldheid regelmatig, wat ook logisch is aangezien dit een chemisch process is wat in werking gezet wordt. Toch bleef ik altijd erg onzeker en was ik bang dat ik niet vruchtbaar was. Ik bleef hier over malen en malen. En stress bevorderd de menstruatie ook niet echt bepaald. Toen ik 20 was ben ik bij Nathalie in de therapie begonnen met het op gang krijgen van mijn natuurlijke cyclus, ik heb hier ook druppels voor gekregen. Nog geen maand later kreeg ik mijn eerste natuurlijke ongesteldheid, en deze bleef ook tot het heden regelmatig terug komen. Hierdoor is er een enorme last van mijn schouders gevallen en ben ik niet meer bang onvruchtbaar te zijn.

Van 80 procent inactief naar 80 procent actief Begin dit jaar liep...

Van 80 procent inactief naar 80 procent actief Begin dit jaar liep alles in mijn leven mis. Ik raakte depressief en wilde niet meer leven. Een aantal jaar geleden was ik al bij Nathalie in behandeling geweest voor lichamelijke klachten, maar toen was ik niet klaar om de emotionele oorzaak aan te pakken. Ik dacht klachten weg, prima ik ben weer gezond. Maar dat was dus niet zo. De klachten waren wel weg, maar de oorzaak niet. En daarom ging het nu weer mis, nog erger mis. Ik sliep 80 procent van de tijd. Niet echt slapen, maar piekeren zelfs in mijn slaap waardoor ik helemaal leeg en vastliep. Dit kon niet zo blijven en ik ging weer in behandeling bij Nathalie om nu de oorzaak aan te pakken. Heftig, maar wel effectief. Ik moest aan de slag met onverwerkte emoties en opnieuw geprogrammeerd worden. Oude negatieve gedachtes over mezelf eruit en nieuwe positieve gedachtes erin. Mezelf vergeven, accepteren, waarderen en liefhebben. Hiervoor moet je openstaan anders werkt het niet. De my health doet een groot deel van het werk, en Nathalie geeft je inzicht in je eigen emoties en hoe het lichaam dat aangeeft in blokkades. Ik heb tijdens de sessies veel gehuild, maar zo komen vastzittende emoties eruit. Ook kreeg ik heel wat affirmaties om tegen mezelf te zeggen. Deze helpen om jezelf te accepteren en de wereld om je heen te accepteren. Ik ben er nog niet, maar ik ben nu van 80 procent inactief naar weer 80 procent actief. Werkt deze behandeling? Ik zeg ja!

Ik kan alleen maar erg enthousiast zijn over de behandelingen omdat...

Ik kan alleen maar erg enthousiast zijn over de behandelingen omdat ze op fysiek en mentaal niveau een diepgaande positieve uitwerking hebben. Ik vind het ongelofelijk dat de scan steeds weer de juiste blokkades weet op te sporen en deze blokkades tijdens de behandelingen worden ge-reset waarbij de infoceuticals nog dieper hun werk doen. Bij mijn gevoelige zoon heb ik gezien hoeveel rust de behandelingen hem geven en de sporen van onderliggende trauma's voor een groot deel hebben uitgewist. Verschillende personen in onze vriendenkring hebben aangegeven dat hij in positieve zin veel is veranderd. We hebben ervaren dat de infoceuticals emoties kunnen losmaken, maar heel bijzonder dat dit altijd op een niveau is dat je aankunt..ik vond het best spannend om die stap te zetten maar dat vertrouwen heb ik nu volledig. Daarnaast moet je natuurlijk ook met jezelf aan de slag, om bepaalde patronen te doorbreken.
Aangezien wij de behandeling regelmatig voortzetten is er vooral mentaal en emotioneel veel opgeruimd dat ons weer energie geeft en zorgt dat we goed in ons vel steken..Dit is me zoveel waard.

Ik ben 1 jaar geleden begonnen met de therapie bij Yan�ly. Ik had erke...

Ik ben 1 jaar geleden begonnen met de therapie bij Yan�ly. Ik had erkend dat ik mij niet lekker in mijn eigen vel voelde en dat ik dit uitte met een eetstoornis. Ook had ik een burn-out. De psycholoog zei dat dit een corona dipje was. Ik wist dat het dieper was en ben begonnen aan de therapie bij Yan�ly praktijk. Ik wist mij geen raad, maar ik werd hier heel serieus genomen. Er werd mij hier mij verteld dat dit kwam door onderliggende emoties en blokkades, wat ook al snel uit kwam in de scan van my health. Ik herkende me heel erg in de dingen die ze vertelde en voelde me erg op mijn gemak bij Nathalie. Ik was blij met haar kennis en begrip. We hebben samen met kleine huiswerk opdrachten de blokkades aangepakt, stapje voor stapje. Ik merkte dat dan ook dat de blokkades verwerkt konden worden. De uitleg wat mij werd gegeven was ook fijn en duidelijk. Ze las werkelijk voor hoe ik mij voelde, alleen wist ik het zelf niet. Na zo�n therapie sessie heb je dan ook de tijd om het �huiswerk� opdracht uit te voeren. Wat echt een positieve verandering op je leven heeft! Een jaar later en heb door hulp van Nathalie ontzettend veel vooruitgang geboekt, wat de mensen om mij heen ook echt merken! En ik zelf ook ?? Zonder deze therapie zat ik zeer zeker nog in de zelfde sleur Ik weet dat dit de juiste keuze is geweest.

In het afgelopen half jaar is er heel veel gebeurd in mijn leven...

In het afgelopen half jaar is er heel veel gebeurd in mijn leven waar de therapie mij erg bij heeft geholpen. Een heel groot ding hiervan was het hebben van een relatie waar ik diep van binnen totaal niet achter stond. Ik was op dit moment in mijn leven erg opzoek naar afleiding omdat ik niet lekker in mijn vel zat. Deze relatie was dus perfect daarvoor. Ik heb mijzelf ongeveer 2 maanden �voor de gek� kunnen houden totdat mijn lichaam letterlijk tegen mij begon te zeggen, STOP. Ik begon namelijk een eetstoornis te ontwikkelen. Ik at soms dagen lang het minimale en andere dagen had ik een hele heftige eetaanval, een �binge� wordt het ook wel genoemd. Mijn zelf beeld werd steeds slechter en slechter en ik voelde mijn mentale en fysieke gezondheid steeds meer achteruit gaan. Ik begon mij futloos te voelen, ik kon niet meer helder nadenken en had nergens meer zin in. Ook de mensen in mijn omgeving begonnen te merken dat ik een soort muur om mij heen was aan het bouwen. Toen ik echt ten einde raad was ( wat eigenlijk veel te laat is om aan de bel te trekken ) besloot ik om de hulp van Nathalie in te schakelen. Door deze therapie kwam ik weer in contact met mijn intu�tie en werd het voor mij steeds en steeds duidelijker dat ik heel veel gevoelens uit het verleden weg was aan het stoppen in plaats van deze te verwerken. Ik heb een tijd druppels gekregen die je hart-hoofd connectie weer in balans brengen, en heel snel hierna kon ik mij beseffen dat de relatie waar ik in zat niet goed voor mij was en ik hier zo snel mogelijk een punt achter moest zetten. Dit heb ik ook meteen gedaan. Toen dit gebeurd was, verdwenen de eet problemen ook meteen. Ik heb nooit meer een extreme eetaanval gehad of een dag waar ik mijzelf uithonger. Ik leerde hierdoor dat letterlijk alles in verbinding met elkaar staat. Toen dit allemaal achter de rug was ben ik mij gaan focussen op mijzelf en de communicatie naar anderen toe. Ik heb namelijk altijd erg veel moeite gehad om duidelijk aan te geven wat ik  nu echt wil. Ik gaf altijd sociaal wenselijke antwoorden. Door de therapie heb ik mogen leren dat ik ten alle tijden mijn eigen mening mag geven, ongeacht de gevolgen of meningen die er gevormd worden. Ik sta sterker in mijn schoenen, dat voel ik zelf maar de mensen om mij heen voelen dit ook. Ik voel dat ik steeds dichter bij mijn eigen persoonlijke kern kom, en dit geeft mij vertrouwen in de wereld en in mijzelf. Ik ben er nog niet maar de stappen die ik tot nu toe gezet heb zijn groot. En zonder de hulp van Nathalie had ik dit nooit allemaal kunnen realiseren en inzien. Ik ben super blij en dankbaar voor alle hulp die zij mij bied ?? . Fai clic per selezionare l'Oggetto di Testo.

Pip kwam begin 2018 bij me. Vermoedelijk rond de 1,5 jaar oud. Mocht...

Pip kwam begin 2018 bij me. Vermoedelijk rond de 1,5 jaar oud. Mocht op zijn oude adres alleen maar buiten zijn, in weer en wind. Ik kreeg Pip omdat het gezin ging verhuizen naar een woning waar geen huisdieren toegestaan waren. Pip was verwilderd, maar wel blij bij mensen te zijn, hij geniet van aandacht. Toch ook duidelijk niet gesocialiseerd, niet gewend aan alledaagse geluiden. Dus schrikachtig, vlug met bijten en uithalen...niet altijd een leuke kat dus.' Na enkele scans en behandelingen is Pip totaal getransformeerd naar: 'een rustige, lieve, aanhankelijke schootkat, die ook nog eens veel speelt, wat hij eerst niet deed. Zijn lievelings speeltje is een sperzieboon! ??

Ik ben bij Nathalie aangekomen als iemand die erg veel wantrouwen...

Ik ben bij Nathalie aangekomen als iemand die erg veel wantrouwen had naar de wereld en naar de mensen om mij heen, als een persoon die zich zelf totaal niet goed kende en niet wist hoe die moest omgaan met zijn bagage. De eerste paar maanden merkte ik al snel verschil bij het proces en werkten de druppels, wat een mogelijkheid is, ook erg goed bij de behandelingen. Ik werd al snel rustiger en veranderde positief. Maar vooral het moment toen ik zelf echt 100% mentaal er voor ging en echt zelf 100% wilde veranderen ging het heel snel. Ook dit proces met Nathalie heeft mij geholpen om tot dit moment te komen. Vanaf dat moment ging ik heel snel stappen vooruit en werd ik snel een heel ander persoon. Ik ben nu rustig in mijn hoofd, ik leef van dag tot dag zonder altijd te denken aan de toekomst, ik heb geen wantrouwen meer naar de wereld en naar mensen om mij heen, ik heb een nieuwe full time baan en appartement en ik ben in het kort een heel ander, wijzer en meer positief persoon geworden die nu met een glimlach toekijkt naar de toekomst en niet kan wachten voor de dingen wat er aan gaan komen. Buiten natuurlijk de eigen moeite die je in jezelf moet steken hebben de behandelingen, druppels en gesprekken mij heel erg veel geholpen en ben ik ook erg dankbaar hiervoor. Ik raad dit ook aan voor andere mensen die misschien hier iets uit herkennen of zelf het gevoel hebben dat ze er niet uitkomen. Hoe oud of jong je ook bent, we zijn allemaal mensen en we kunnen altijd blijven leren en ons zelf verbeteren. Ik raad dit proces zeker aan !

Beer is 9 maanden en voelde zich niet goed, hij at wel maar er zat niks...

Beer is 9 maanden en voelde zich niet goed, hij at wel maar er zat niks van leven in, hij sliep de hele dag. Na 1 behandeling bij Nathalie was hij de volgende dag weer helemaal puppy hij speelde weer en deed weer hondenstreken uithalen, want ik was m'n schoenen kwijt haha. dankjewel voor de behandeling en het supersnelle resultaat.

Ik heb Browny leren kennen als een hond die heel snel overprikkeld ra...

Ik heb Browny leren kennen als een hond die heel snel overprikkeld raakt en daardoor laat haar gedrag te wensen over. De baasjes van Browny hebben haar weggehaald uit een gezin waar zij niet meer kon blijven. Ze weten wel dat Browny geen leuk verleden heeft gehad. Ze is als vechtershond gebruikt al heel jong en heeft hierdoor genoeg meegemaakt. Bij binnenkomst merkte ik al gauw dat ik Browny totaal geen aandacht moest geven, eigenlijk gewoon negeren, totdat zij rustig werd. Bij het geven van de minste aandacht reageerde zij meteen over enthausiast waardoor ze niet meer te hendelen was. Gelukkig lukte het samen met haar baasje om haar te scannen en kon ik idd zien dat ze overprikkeld was. Ik heb haar meteen behandeld met de MiHealth waardoor ze meteen een stukje rustiger werd. Maar ik zag wel al meteen dat Browny meerdere scans en behandelingen nodig zou hebben. Ondertussen zijn we 5 scans en behandelingen verder en het verschil is echt enorm. Nu als ik haar behandel gaat ze gewoon heel rustig op de grond liggen, ze ligt languit op haar zij. Ook rekt ze zich lekker uit en is regelmatig aan het gapen, heerlijk ontspannen dus. De baasjes geven aan dat Browny veel beter luistert, veel rustiger is en ook heel anders, veel rustiger, reageert op andere mensen. Voordat Browny bij me kwam gaf zij iedere dag over, nu geeft ze helemaal niet meer over. Er is nog wel wat werk aan de winkel, maar wat heerlijk om deze transformatie al bij haar te zien!

Als bijna 50-er kreeg ik een tijd geleden behoorlijk wat stemmingswisse...

Als bijna 50-er kreeg ik een tijd geleden behoorlijk wat stemmingswisselingen waarop ikzelf totaal geen vat had. Vond mezelf soms echt niet meer leuk vanwege m�n opvliegende temperament ineens out of the blue. Wist ook niet zo goed wat ik hiermee aanmoest. Ik sprak er met Nathalie over die m�n dochter regelmatig behandeld vanwege reumatische klachten (met veel succes. Ze is al een paar jaar medicijn vrij??) en ze heeft me een paar x met de Nes Myhealth behandeld en druppels geadviseerd. Die druppels neem ik nu al een tijd en ik merk duidelijk het verschil. Als ik zo de menopauze doorkom dan is het helemaal prima??????Kortom helemaal blij met Nathalie die overigens ook echt de tijd en aandacht voor je neemt?? 

Via goede ervaringen van mijn vriendin ben ik ook begonnen Nathalie...

Via goede ervaringen van mijn vriendin ben ik ook begonnen Nathalie te bezoeken. Ik dacht ik wil ook weten wat er in mijn lichaam speelt. Ik vind dat scan apparaat zo interessant. Want het vertelt precies wat er allemaal gaande is. En elke keer was het raak. Elke blokkade wat er gezien werd, klopte. Ik herken elke uitleg wat bereft de onderliggende oorzaken. Al heel gauw kwamen we bijvoorbeeld erachter dat mijn energie heel laag was. Dus via de My health heeft Nathalie de blokkades weg kunnen werken en mij Druppels mee gegeven. Dat werkte super goed. Ze had me vleugels gegeven. Ik wist niet meer, hoe 'normale ' energie diende te zijn. Het fijne aan Nathalie is, is dat ze open en eerlijk de informatie met je doorneemt en vertelt ook waar je eventueel op moet letten. Ze stuurt je alle informatie op zodat je het nog eens kunt doorlezen. Ik wordt goed geholpen en daar ben ik heel dankbaar voor.

Ik liep op een gegeven moment mentaal en lichamelijk vast. Na een bezo...

Ik liep op een gegeven moment mentaal en lichamelijk vast. Na een bezoekje bij Nathalie werd al gauw duidelijk waar de problemen zaten. Je legt je hand op een soort muis. En deze scant in 10 seconden je hele lijf door. Dan gaat ze dit samen met jou doornemen. Dit kan wat confronterend zijn. Maar ze laat je direct zien wat je er aan kan veranderen. (Ja, je moet zelf ook aan de slag). Ze heeft een horend oor en is niet veroordelend. Ik voelde me daardoor op mijn gemak. 
Vervolgens gaat ze je behandelen met een klein apparaatje wat frequenties uitzendt. Verder kan je ter ondersteuning druppels meekrijgen. Na 2 bezoeken merkte ik al direct verschil. Ik voelde me mentaal vrijer. Wilde ook weer dingen aanpakken. Vanaf toen ging het na elk bezoek alleen maar beter. Ik had voorheen 2x p.mnd last van migraine (vanaf mijn 16e). Nu al 2 maanden klachten vrij. Daarbij leer je je eigen lichaam goed kennen. Hoe we onszelf ziek maken, maar nog belangrijker, onszelf kunnen genezen. Ik ben er in elk geval heel bij mee!

Ik kan alleen maar erg enthousiast zijn over de behandelingen omdat...

Ik kan alleen maar erg enthousiast zijn over de behandelingen omdat ze op fysiek en mentaal niveau een diepgaande positieve uitwerking hebben. Ik vind het ongelofelijk dat de scan steeds weer de juiste blokkades weet op te sporen en deze blokkades tijdens de behandelingen worden ge-reset waarbij de infoceuticals nog dieper hun werk doen. Bij mijn gevoelige zoon heb ik gezien hoeveel rust de behandelingen hem geven en de sporen van onderliggende trauma's voor een groot deel hebben uitgewist. Verschillende personen in onze vriendenkring hebben aangegeven dat hij in positieve zin veel is veranderd. We hebben ervaren dat de infoceuticals emoties kunnen losmaken, maar heel bijzonder dat dit altijd op een niveau is dat je aankunt..ik vond het best spannend om die stap te zetten maar dat vertrouwen heb ik nu volledig. Daarnaast moet je natuurlijk ook met jezelf aan de slag, om bepaalde patronen te doorbreken. Aangezien wij de behandeling regelmatig voortzetten is er vooral mentaal en emotioneel veel opgeruimd dat ons weer energie geeft en zorgt dat we goed in ons vel steken..Dit is me zoveel waard!

Ik heb deze vorm van behandeling geprobeerd omdat ik veel last had va...

Ik heb deze vorm van behandeling geprobeerd omdat ik veel last had van hooikoorts vanwege een allergie voor graspollen. Als ik ging wandelen in het bos of gewoon in de tuin zat voelde ik me altijd heel slecht. Dankzij de scan kwamen de problemen naar boven die de oorzaak waren van mijn klachten. Het bleek niet zozeer een allergie te zijn maar blokkades in een energieveld en blokkades door emoties die vastzaten in het energieveld van het immuunsysteem. Hierdoor ging iedere keer mijn neus dichtzitten en kreeg ik veel last van mijn ogen (jeuk, rood en branderige ogen). Om deze blokkade te corrigeren kreeg ik druppels, al na 3 dagen merkte ik verschil! Nu heb ik geen klachten meer, terwijl ik er 2 jaar last van heb gehad. Ik vind het geweldig, want dit probleem stoorde me heel erg!

Mijn ervaring met praktijk Yan�ly is echt super! Elk bezoekje leer ik...

Mijn ervaring met praktijk Yan�ly is echt super! Elk bezoekje leer ik wel iets nieuws over mezelf of de situatie waarin ik mij bevindt. Je wordt niet alleen behandelt en klaar, nee, je krijgt ook begeleiding over hoe je met bepaalde persoonlijke problemen moet omgaan. De behandeling zelf heeft zo enorm geholpen dat zelfs mensen in mijn dichte omgeving het gemerkt hebben. De praktijk werkt ook met andere vormen van geneesmiddelen die al merkbaar zijn na het eerste gebruik. Verder, de therapeute zelf is een persoon met veel ervaring en een hoog empathisch vermogen.

Nathalie is een heel attente, zorgzame en lieve behandelaar. Ze neemt de...

Nathalie is een heel attente, zorgzame en lieve behandelaar. Ze neemt de tijd voor je, legt uit wat de bedoeling is en neemt je in ieder deel van het proces mee (uitleg, scan, gebruik van MiHealth, eventuele druppels). Ook geeft ze vaak extra adviezen, zodat je thuis verder aan de slag kunt. Je bent een heel ander mens na de scan: soms helemaal rustig en zen, soms sta je helemaal op je kop... Je voelt direct dat het helpt... Ook na de behandeling staat Nathalie voor je klaar om te vragen hoe het met je gaat en je eventueel van tips te geven. ??

In mijn ervaring is Yan�ly een aanrader. Er is een fijne omgang van zaken...

In mijn ervaring is Yan�ly een aanrader. Er is een fijne omgang van zaken en een warme sfeer. Tijdens je behandelingen wordt er de tijd genomen en voel ik mij erg op mijn gemak! De uitleg is duidelijk en ik ben erg tevreden. Ik word nog niet zo lang behandeld, maar ik zie al duidelijk resultaat! Zeer positief! Op een of andere manier verheug ik me steeds op een NES behandeling van Nathalie. Waarschijnlijk is het ook de aandacht en het gevoel van welkom zijn in haar praktijk. Het gaat om wie je bent, wat er in je schuil gaat waar je jezelf niet eens van bewust bent, en dan bedoel ik het goede, het positieve, het juiste dat in je verstopt zit. Verstopt? Inderdaad....deze maatschappij sneeuwt een hoop onder. En toch IS het er gewoon. Deze maatschappij sneeuwt niet alleen onder, het laat het zelfs verdwijnen...denk je! Gelukkig is de mens ergens toch veerkrachtig en daadkrachtig genoeg blijkbaar. Dat we "meetbaar" zijn is anno 2021 ook nog gewoon binnen handbereik. En Nathalie beschikt over de middelen. Ik ben er blij mee...ik maak er graag gebruik van. Blokkades, onbalans, niet meer bewust zijn van, het is ondergesneeuwd maar niet gesmolten.

Vandaag een hond gescant en behandeld. Shanty is 3 1/2 jaar en heeft de...

Vandaag een hond gescant en behandeld. Shanty is 3 1/2 jaar en heeft de eerste 5 maanden van haar leven doorgebracht in Roemeni�. Wat er in die periode met haar gebeurd is weten haar baasjes niet precies, maar dat ze erge dingen heeft meegemaakt kun je duidelijk opmaken uit haar bange gedrag. Bij binnenkomst durfde ze niet in mijn buurt te komen, me zelfs niet aan te kijken. Ze was heel allert en blafte van een afstandje. Met een grote boog liep ze om me heen. Al tijdens de behandeling zag je haar ontspannen. Na de behandeling durfde ze aan m'n hand te ruiken en al snel kwam ze relaxt naast me liggen. Ik kon haar ook aaien, als ik stopte kwam er een pootje op mn been zo van ga maar lekker door.??Op een gegeven moment viel ze zelfs naast me op de bank in slaap. Zo mooi om te zien hoe ze veranderde van een hele bange, allerte en gespannen hond naar een relaxte en ontspannen hond met meer vertrouwen????

Sinds de eerste behandeling met de MiHealth ervaar ik al veranderingen...

Sinds de eerste behandeling met de MiHealth ervaar ik al veranderingen. Ik sliep een stuk beter en merkte gelijk dat er een soort last van mn schouders viel. In combinatie met de druppeltjes en affirmaties ging het al snel de goede kant op. Ik heb geleerd om mezelf meer te accepteren en rust in mijn hoofd te cre�ren, heel bizar dat een klein apparaatje dit allemaal bij een persoon te weeg kan brengen. Mijn ervaring is daarom ook super positief en ik raad het iedereen aan!

Via mijn vrouw, die bij Nathalie in behandeling is, heb ik via haar informa...

Via mijn vrouw, die bij Nathalie in behandeling is, heb ik via haar informatie gevraagd betreffende de werking en toepassing van het NES miHealth instrument en werd ik nieuwsgierig of deze therapie of behandeling in mijn geval ook geschikt was als pijnbestrijding. Ik heb namelijk last van een afgeknelde zenuw in mijn onderrug hetgeen een constante tinteling in mijn onderrug en linkerbeen veroorzaakt. Door het gebruik van het miHealth apparaat kon deze tinteling tijdelijk worden verminderd.
Echter wat ik nooit verwacht had is de navolgende constatering middels de NES scan. Via deze handscan kwamen de kransslagaderen als prioriteit tevoorschijn en ook de vraag of ik last had van kortademigheid. Deze kortademigheid kon ik bevestigen maar in mijn veronderstelling kwam dit door mijn mindere conditie en ouderdom. Ook wees de uitslag van de Vit K meter bij Nathalie op een slechte conditie van de bloedvaten. Bovengenoemde constatering leidde ertoe dat ik een afspraak heb gemaakt met de cardioloog en via de navolgende hartkatheterisatie werd een verkalking van drie kransslagaders geconstateerd, waarbij een kransslagader voor 90% dicht was. Dientengevolge is er kort nadien een drievoudige bypass operatie uitgevoerd die gelukkig heel succesvol is verlopen en waarbij ik de positieve uitwerking vanaf dag ��n heb gevoeld. Na een succesvolle revalidatie voel ik mijn energie weer langzaam terugkomen en ben ik blij met de kennis en het kundige advies van Nathalie en zal nu met regelmaat een handscan laten uitvoeren.

Na 2 jaar intensief EMDR en behoorlijk wat bagage minder, had ik last van...

Na 2 jaar intensief EMDR en behoorlijk wat bagage minder, had ik last van grote vermoeidheid en zat niet lekker meer in m`n vel. Na mijn eerste consult en de testen, kwam eruit burn-out, bijnieruitputting (opluchting, nu wist ik waarom ik me zo voelde),De NES Healthscan maakte veel inzichtelijk.Stukje bij beetje voel ik de veranderingen, mijn doel is dat ik durf te staan voor wie ik ben! Laag voor laag pellen we door , ik heb onder ogen moeten zien dat ik de lat voor mezelf te hoog leg en geregeld gebeurt dat nog (h� no body is perfect??). Het gaat met vallen en opstaan daar mijn lichaam extreem gevoelig reageert op druppels en voedingssupplementen, maar ondanks dat voel ik dat ik sterker ben! Ik ga nu geregeld in mijn uppie lopen in de natuur, waardoor ik mijn accu kan opladen. Voorheen zou ik dit nooit gedurfd hebben, dan zou ik gestresst over mijn schouder kijken voor gevaar� nu merk ik dat ik vrij kan gaan, ik geniet enorm van deze nieuw verworven vrijheid! Op het moment zit ik midden in mijn overgang (de hele bagage?????inclusief paniek aanvallen) maar ik sta hier niet alleen voor, Nathalie en de NES-Health programma�s, plus ondersteunende supplementen en de positieve affirmaties geven me alle vertrouwen dat ik door mijn overgang heen kom, en hier sterker uit ga komen. Wat ik ervaren heb is dat je de NES-Health programma�s echt de tijd moet geven zeker als je al wat �ouder� bent, tenslotte heb je een halve eeuw bagage bij je en inzichten in jezelf (of niet??)vergelijk het maar met een ingesleten spoor het vergt moeite een nieuwe route of pad te vormen. Wat ik als heel prettig ervaar is het luisterend oor en de feedback die ik krijg. Deze ondersteuning doet veel voor mij. Ik krijg hierdoor steeds meer vertrouwen in mijn kunnen en mijn lichaam, Nathalie heel erg bedankt voor jou hulp en advies ik blijf vol vertrouwen door gaan!

1. Met welke klachten bent u bij mij in behandeling gekomen? Na een...

1. Met welke klachten bent u bij mij in behandeling gekomen? Na een constatering van hernia-klachten door een MRI-scan heb ik Nathalie gecontacteerd voor een pijnbestrijding. Deze pijnbestrijding werkte in het begin enkele dagen waarna de klachten weer terugkwamen. Gezien het feit dat tegenwoordig een eventuele hernia-operatie pas 3 maanden na de eerste klachten plaatsvindt ben ik blij geweest met deze pijnbestrijding. 2. Welke grootste verandering heeft u ervaren? De grootste verandering heb ik ervaren, nadat ik aangaf dat ik moe en weinig energie bezat, dat de uitwerking van de geadviseerde ES 11 druppels me uitstekend hebben geholpen.
Verder gaf de eerste scan ook een belasting met gifstoffen bij mij aan waarna het medicijn Chlorella werd geadviseerd. Na de inname van de 1400!! pilletjes was de ontgifting grotendeels opgeheven. 3. Welke veranderingen heeft u nog meer ervaren? Door veranderingen in het voedingspatroon aan te brengen merk ik dat dit een positieve invloed heeft op mijn algehele gezondheid zodat ik lekkerder in mijn vel zit . 4. Wat is uw ervaring met mij als therapeut? Mijn therapeut heeft een sterke affiniteit met haar werk, weet waar ze mee bezig is en ik bemerk dat ze een grote liefde voor haar vak heeft. Verder is ze heel kundig in haar vakgebied en brengt haar kennis en advies overtuigend en enthousiast over.

Ik kwam bij Yanely niet alleen voor mezelf maar ook voor mijn hond. Zij is...

Ik kwam bij Yanely niet alleen voor mezelf maar ook voor mijn hond. Zij is bijna 12jaar heeft last van haar gewrichten, darmen en is angstig. Al tijdens de behandeling met de NES myhealthscan zie ik mijn hond rustiger worden. Ik krijg geregeld de vraag of t nog een jong hondje is. Ook zelf ben ik door behandeling bij Nathalie van Yanely praktijk, zelfverzekerder, rustiger en meer in balans gekomen. Samen met de druppels en de voedingssupplementen zit ik gewoon beter in mijn vel. Gun jezelf een uurtje bij Nathalie. Door de scan kan ze precies zien waar de blokkades zitten en heel gericht behandelen.

Dankzij de scans heb ik mezelf beter leren kennen, heb ik meer zelfvertro...

Dankzij de scans heb ik mezelf beter leren kennen, heb ik meer zelfvertrouwen en krijg ik voedingssupplementen waar ik baat bij heb. Ook ben ik blij met de affirmaties. Blijf zeker in behandeling.

De behandeling is voor mij een blijvende verandering in mijn gedrag en gev...

De behandeling is voor mij een blijvende verandering in mijn gedrag en gevoel. Ik sta nu in mijn eigen kracht. Het proces van mijn transformatie blijft zich ontwikkelen, ook na het afronden van de behandeling. Ik heb meer inzicht in mijzelf en de mensen om mij heen en blijf mij hier in verder ontwikkelen. Heel bijzondere ervaring ook door de vertrouwde en bekwame begeleiding van Nathalie. Dankjewel hiervoor!

Al weer enige jaren werken Nathalie en ik samen om tot een nog gerichtere...

Al weer enige jaren werken Nathalie en ik samen om tot een nog gerichtere aanpak te komen op weg naar gezondheid. In de afgelopen jaren hebben we gemerkt dat wij elkaar versterken wat ten goede komt aan de cli�nt. Immers twee zien meer dan een. Zelf ervaar ik de samenwerking als uiterst waardevol om ook elkaar vooruit te stuwen. Nathalie kan ik van harte aanbevelen omdat zij integer is en oprechte aandacht heeft voor de cli�nt. Zij straalt vertrouwen en rust uit wat de gezondheid ten goede komt. Ze voelt mensen feilloos aan en weet wat te doen in welke situatie. Dit maakt Nathalie zo bijzonder.

Tijdens mijn behandelingen m.b.t. mijn depressieve klachten bij een psycho...

Tijdens mijn behandelingen m.b.t. mijn depressieve klachten bij een psycholoog kwam ik in aanraking met de praktijk voor alternatieve geneeskunde van Nathalie. Met de gedachte van baat het niet, dan schaadt het niet, maakte ik bij haar kennis met de handscan. Dat is een methode waarbij je hand wordt gescand en je een totaaloverzicht krijgt van jezelf. Uit dit overzicht kreeg ik een beeld van diverse blokkades in mijn lichaam, die aansluitend systematisch door Nathalie werden aangepakt door middel van behandelingen, voedingssupplementen en druppels. Momenteel zit ik veel lekkerder in mijn vel en vindt het geruststellend om te weten waar ik kan aankloppen bij lichamelijke klachten.