Over

Mijn naam is Nathalie Ruijters en sinds een aantal jaren heb ik mijn eigen praktijk aan huis. Ik ben, zoals ze dat noemen, 'een ervaringsdeskundige'. 

Zelf heb ik jarenlang gevochten met een zware depressie, angststoornis, burnout, PTSS. Met hulp van diverse therapieën heb ik dit uiteindelijk kunnen overwinnen en heb ik mijn jeugdtrauma's kunnen verwerken en los kunnen laten. 

Al gauw merkte ik dat mijn hart lag bij het helpen van anderen met mijn opgedane ervaringen. Via Rian Bruijne van Prevent Care (waar ik nog steeds mee samenwerk) kwam ik in aanraking met de NES MiHealth. Ik kon dit apparaat bij haar huren en ben ermee gaan experimenteren. Ik ging mezelf ermee behandelen, maar ook mensen en dieren in mijn omgeving. De resultaten vond ik verbluffend. Korte behandelingen hadden direct effect bij bv stress klachten, pijnklachten of weinig energie.

Wat vooral veel indruk bij me maakte was het effect op dieren als ik deze behandelde, immers dieren kun je niet voor de gek houden. Ik verzorgde in die tijd een aantal wilde katten die bij ons waren komen aanlopen (waarschijnlijk omdat ik ze voerde 😅) Een moederpoes kwam aanlopen met kittens die heel bang en wild waren. Aangezien de MiHealth ook op een afstandje werkt dacht ik: dat ga ik uittesten. Binnen 10 minuten lag 1 vd kittens op zijn rug en kon ik zijn buikje aaien!

 Ik heb toen mijn 1e eigen MiHealth aangeschaft en ging me steeds meer verdiepen in het NES Health systeem. Ik was steeds meer onder de indruk van wat ik leerde, hoe lichaam en geest in alles samenwerkt en hoe heel veel onverklaarbare lichamelijke klachten vaak een emotionele oorzaak hebben, maar vaak ook door een combinatie van factoren. 
Nog meer indruk maakte het op me hoeveel klachten konden worden verholpen door behandelingen met de MiHealth en de infoceuticals. In samenwerking met Rian maakte ik via haar systeem scans van mijn cliënten waardoor ik veel gerichter kon behandelen en verder advies kon geven. 

Al gauw heb ik toen mijn eigen scan software aangeschaft zodat ik de scans zelf direct kon maken en op basis hiervan kon behandelen. Ik heb ook met succes de opleiding bij NES Health gevolgd tot NES Health practitioner. Ik werk nu al een aantal jaren met veel plezier en voldoening in mijn eigen praktijk met volwassenen, kinderen en dieren.
Mijn kracht ligt vooral in het analyseren van de scan en samen met feedback van mijn cliënten op zoek gaan naar de oorzaak van de klachten en die dan aanpakken. Door mijn hoogsensitiviteit kan ik mijn cliënten goed aanvoelen, goed luisteren en behandel ik iedereen als individu.