NES Health

In mijn praktijk voor natuurgeneeskunde maak ik gebruik van het NES Health systeem, dat gebaseerd is op frequenties. 
Maar wat zijn frequenties nu eigenlijk? 

Om het eenvoudig uit te leggen, kun je denken aan hoe apparaten draadloos met elkaar communiceren via geluidsgolven. 
Deze geluidsgolven zijn eigenlijk trillingen in de lucht, en het aantal trillingen per seconde wordt aangeduid als 'frequentie'.
Een voorbeeld dat je misschien kent is het afstemmen van een radiozender op je auto. Als de frequentie exact overeenkomt met de zender, hoor je de muziek helder. Als de frequentie iets verschuift, zal je ruis horen en wordt het geluid vervormd. 

Net zoals apparaten communiceren via frequenties, heeft ook je lichaam een eigen set van frequenties waarmee iedere cel, elk weefsel en ieder orgaan met elkaar communiceren. Bij NES noemen we dit het 'human bodyfield'. Dit human body field speelt een cruciale rol in het aansturen van het hele lichaam. Soms kunnen verschillende factoren ervoor zorgen dat de frequenties in je lichaam verstoord raken.

In mijn praktijk kan ik deze verstoringen in kaart brengen door gebruik te maken van speciale software. 
Met behulp van een scan via de handpalm kunnen we zien waar op dat moment de grootste verstoringen in het human bodyfield zijn. Vervolgens kunnen we deze verstoringen corrigeren met behulp van de MiHealth, een geavanceerd apparaat, en de infoceuticals, speciale stoffen die het lichaam ondersteunen.


Uit de scan kunnen we o.a. het volgende opmaken:

Energetische analyse: identificeert energieblokkades in het lichaamsveld;
Voedings-analyse: markeert probleemgebieden in de op­name van voeding, de spijsvertering en intolerantie voor bepaalde voedingsmiddelen;
Milieu-analyse: laat verstoringen zien aan het lichaamsveld als gevolg van specifieke omgevingsfactoren, toxines en elektromagnetische straling;
Emotionele en Mentale analyse: identificeert de kernemoties, overtuigingen, en zelfs de aandachtsgebieden die het meest opvallend of potentieel problematisch zijn;
Lichaamsveldstructuren: zoals de energievelden die de organen en orgaansystemen stimuleren en sturen. Door het herstellen van de juiste frequentiebalans in het lichaam, kunnen we het zelfhelende vermogen van het lichaam stimuleren en bijdragen aan het herstel van de natuurlijke harmonie en balans. Dit kan een positief effect hebben op je algehele welzijn en gezondheid.

MiHealth

NES Health maakt gebruik van een krachtig hulpmiddel genaamd de MiHealth.
Dit draagbare apparaat is ontworpen om energetische blokkades direct aan te pakken en het zelfherstellend vermogen van het lichaam te stimuleren. Hier is een korte uitleg over hoe de MiHealth werkt:   

De MiHealth maakt gebruik van gepatenteerde energetische therapie om verstoringen in het energieveld van het lichaam te corrigeren. Het apparaat genereert bio-elektrische pulsen die gericht zijn op specifieke gebieden van het lichaam waar blokkades zijn geïdentificeerd. 
De MiHealth is een draagbaar en handheld apparaat dat wordt bediend door een getrainde NES Health-therapeut. De therapeut zal het apparaat zachtjes op je huid plaatsen en het over de gebieden bewegen waar verstoringen zijn vastgesteld.   

De bio-elektrische pulsen van de MiHealth helpen om de vastgelopen energie in het lichaam vrij te maken. Hierdoor kunnen de natuurlijke energiestromen weer worden hersteld, wat een positieve invloed heeft op je algehele gezondheid. 
De MiHealth helpt ook om de communicatie tussen cellen en weefsels te verbeteren. Dit is essentieel, omdat een goede communicatie tussen de cellen cruciaal is voor een gezond functionerend lichaam.   

De NES Health-therapeut zal de MiHealth-sessie specifiek afstemmen op jouw unieke behoeften en energetische patronen, zoals geïdentificeerd in de NES Health-scan.   
De MiHealth wordt vaak gebruikt in combinatie met infoceuticals. 
De MiHealth helpt om de onmiddellijke correcties aan te brengen, terwijl infoceuticals op langere termijn ondersteuning bieden voor het herstel van het energieveld.

Infoceuticals:

Als de energiekanalen van het lichaam zijn vrijgemaakt en de energiestroom is hersteld met de miHealth, dan adviseren wij u de Infoceuticals te gebruiken.
Zij ondersteunen het lichaam met de informatie die het nodig heeft om weer optimaal te functioneren en gezond te zijn. De NES Infoceuticals zijn zo ontworpen dat ze ‘thuis’ makkelijk, volgens een dagelijks protocol zijn in te nemen. Onze volledige reeks Infoceuticals stelt u in staat om de problemen aan te pakken die aan de basis liggen van een goedwerkende biochemie van uw lichaam. 
Ze hebben direct invloed op het fysiek van het lichaam, daar waar de (kwaliteit van de) fysieke biochemie wordt bepaald. De Infoceuticals zijn gecodeerd met corrigerende informatie die de optimale blauwdruk voor gezondheid en optimaal functioneren helpen herstellen. 

Deze unieke en gepatenteerde lijn Infoceuticals is gebaseerd op ons uitgebreide, dertig jaar lange onderzoek, waarbij we het lichaamsveld uitgebreid in kaart gebracht hebben. Iedere Infoceutical is een energetische remedie. 
De Infoceuticals hebben een imprint met bio-informatie die direct de verstoringen identificeert en helpt corrigeren. De Infoceuticals zijn succesvol omdat ze gelijk een perfecte match maken met het orgaan of (sub)systeem van het lichaam waarvoor ze zijn ontwikkeld.

Om deze imprints te maken heeft NES Health een eigen, exclusieve en vooruitstrevende technologie ontwikkeld. Infoceuticals bevatten gefilterd water en micromineralen die plant-gerelateerd zijn. Deze micromineralen krijgen een imprint met bio-informatie, die onmiddellijk door het lichaamsveld wordt opgenomen. De Infoceutical en het lichaamsveld werken direct op elkaar in.

Energieblokkades en verstoringen gerelateerd aan fysieke, emotionele, omgevings- en chemische toxines worden geïdentificeerd. Vervolgens helpen ze bij het opruimen van blokkades en verstoringen en ondersteunen ze het lichaam om weer in balans te komen en stimuleren ze het zelfherstellend vermogen van het lichaam. De Infoceuticals helpen het lichaam weer optimaal te functioneren.